Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Frankfurtská polévka s párkem

  49,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak se středomořskou zeleninou, šťouchaný brambor s pórkem, jemný dip ze zakysané smetany

164,-Kč

3.

Fusilli e Bergamo

(krůtí maso, zelené fazolky, pomodoro, smetana, česnek, rucola, parmezán)

157,-Kč

4.

Smažené „Kentucky“ paličky, barmborová kaše, „sweet and chilli“ omáčka

149,-Kč

5.

170g Dušená vepřová jatýrka na cibulce a slanině s rýží

145,-Kč

6.

Pizza Contadino

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, listový špenát, žampiony)

148,-Kč

7.

Insalata Molise

(variace salátů, rajčata, grilované kousky kuřecího, pomeranč, jogurtový dresink, bagetka)

162,-Kč

8.

Domácí čokoládový dort „Sachr“ se šlehačkou

  56,-Kč