Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  49,-Kč

2.

160g Grilované vepřové medailonky s hříbkovou omáčkou a pažitkou, hranolky

164,-Kč

3.

Spaghetti Bolognese (mleté hovězí ragů, červené víno, česnek, parmezán)

157,-Kč

4.

Indické kuřecí soté (kuřecí nudličky, jablka, curry, smetana) s jasmínovou rýží / hranolky

149,-Kč

5.

Smažený květák s vařeným pažitkovým bramborem, tatarská omáčka

145,-Kč

6.

Pizza Venezia (rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, kukuřice)

148,-Kč

7.

Těstovinový salát s kuřecím masem, sušenými rajčaty, čerstvými rajčaty, olivy, bazalkovým pestem a rucolou

162,-Kč

8.

Domácí italské tiramisu

  56,-Kč