Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Thajská kuřecí polévka s masem, vejcem a rýžovými nudlemi

  49,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko plněné sušeným rajčetem s parmezánovým risottem

164,-Kč

3.

Tagliatelle di Angelo

(vepřová panenka, smetana, cuketa, pórek, česnek, parmezán)

157,-Kč

4.

Lasagne Bolognese (mleté hovězí, pomodoro, česnek, č. víno, mozzarella, parmezán)

149,-Kč

5.

160g Hovězí plátky na divoko s dušenou rýží

145,-Kč

6.

Pizza Cheese berries

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, hermelín, niva, brusinky)

148,-Kč

7.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, bagetka

162,-Kč

8.

Italské tiramisu

  56,-Kč