Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hrachová polévka s uzeninou a chlebovými krutóny

  49,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se sázeným vejcem a slaninou, vídeňskou cibulkou, mačkaný brambor s pórkem

164,-Kč

3.

Fusilli Parmigiano

(kuřecí maso, smetana, pomodoro, rajčata, česnek, parmezán, rucola)

157,-Kč

4.

3ks Pečené kuřecí paličky „Sweet and chilli“, bramborová kaše, salátek

149,-Kč

5.

350g Pečené „Svatováclavské“ kachní stehno, dušené červené zelí, variace knedlíků

215,-Kč

6.

Pizza san Pietro (rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, šunka od kosti, vejce, jalapeňos)

148,-Kč

7.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, hruška, vlašské ořechy, opečený kozí sýr, bylinkový toust

162,-Kč

8.

Domácí čokoládový brownies dort s malinovou omáčkou a šlehačkou

  56,-Kč