Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  49,-Kč

2.

160g Zapečený kuřecí steak alá „Melanzane“ (lilek, mozzarella, bazalka),

krokety, česnekový dip

164,-Kč

3.

Tagliatelle Salmone al broccoli

(čerstvý losos, brokolice, smetana, česnek, parmezán, rucola)

157,-Kč

4.

180g Domácí babiččina sekaná s bramborovou kaší, kyselá okurka

149,-Kč

5.

160g Cikánské hovězí nudličky s dušenou rýží / hranolky

145,-Kč

6.

Pizza Piemonte

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, listový špenát, česnek, hříbky)

148,-Kč

7.

Insalata Verona

(směs trhaných salátů, čerstvá rajčata, kukuřice, kuřecí maso, jogurt. dresink, bagetka)

162,-Kč

8.

Malý míchaný zeleninový salátek s marinovaným balkánským sýrem

  56,-Kč