Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Polévka z červené řepy s nokem zakysané smetany

  49,-Kč

2.

160g „Chicken Burger“, hranolky, dresink

(kuřecí steak, cheddar, opečená slanina, rajčata, cibule, salát, mayo.)

164,-Kč

3.

Spaghetti Torino (sušená rajčata, listový špenát, smetana, česnek, niva, parmezán)

157,-Kč

4.

450g Marinovaná kuřecí křidýlka, dip ze zakysané smetany, domácí česneková bagetka, dipová zelenina (řapíkatý celer, mrkev, okurka)

149,-Kč

5.

180g Pomalu pečená vepřová krkovička na medu, šťouchaný brambor se slaninou a pórkem, zelný salátek

145,-Kč

6.

Pizza di Tacchino con pancetta

(smet. základ, mozzarella, krůtí maso, anglická slanina, pórek)

148,-Kč

7.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, suš. rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a filírovaným kuřecím masem

162,-Kč

8.

Kopečková zmrzlina na kornoutu (vanilková, pistáciová nebo citronová)

  30,-Kč