Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Fazolová polévka z červených fazolí a uzeninou

  49,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí souvlaki s čerstvou zeleninou, česnekovým pita chlebem, hranolky, dip

164,-Kč

3.

Penne Genovese

(kuřecí maso, zelené fazolky, anglická slanina, smetana, parmezán)

157,-Kč

4.

180g Marinovaná treska v bylinkách na špenátovém lůžku s česnekem, bramborová kaše, citrón

149,-Kč

5.

160g Vepřové kostky na paprice, těstovina / houskový knedlík

145,-Kč

6.

Pizza El Pikante

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, salám, chilli papričky, cibule)

148,-Kč

7.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, polníček, vejce, rajčata, hovězí roastbeef, hořčičný dresink, bagetka)

162,-Kč

8.

Italské tiramisu

  56,-Kč