Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

  49,-Kč

2.

180g Grilovaná kuřecí jehla, hranolky, americký dresink

(červená paprika, č. cibule, slanina, žampiony)

164,-Kč

3.

Risotto Rosmarino

(italská krémová rýže carnarolli, vepřová panenka, rozmarýn, cuketa, česnek, máslo, parm.)

157,-Kč

4.

180g Pečený karbanátek se sázeným vejcem, vídeňskou cibulkou, šťouchaný brambor

149,-Kč

5.

Pekingské kuřecí nudličky s jasmínovou rýží

(kuřecí maso, pórek, pekingské zelí, mrkev, chilli, sójová a dark omáčka)

145,-Kč

6.

Pizza Hawai

(rajčatový základ, mozzarella, šunka od kosti, ananas)

148,-Kč

7.

Insalata al Mare

(směs salátů, polníček, rucola, řapíkatý celer, mořské plody, chilli, citron, bruschetta)

162,-Kč

8.

Malý míchaný zeleninový salátek na oliv. oleji

  56,-Kč