Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: „MÍCHANÉ TATARÁKY“

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovou rýží

  54,-Kč

2.

150g Tartare di vitello (míchaný tatarák z telecího masa, kapary, olivy, olivový olej, žloutek, jarní cibulka, parmezán, chilli, křupavé topinky 5 ks)

215,-Kč

3.

150g Tartare di salmone (tatarák z čerstvého lososa, jemně nasekaná červená cibulka, olivový olej, limetková šťáva, čerstvý kopr, italská bruschetta) 

195,-Kč

4.

150g Tartare di manzo asiatico (tatarák z hovězího masa, jarní cibulka, sojová omáčka, med, chilli, zázvor, sezamová semínka, křupavé topinky 5 ks)

230,-Kč

5.

 150g Tartare di Pomodoro (tatarák ze sušených a čerstvých rajčat, jarní cibulka, olivový olej, bazalka, česnek, balsamiková redukce, italská bruschetta)

162,-Kč