Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  42,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak zapečený parmezánem s máslovou kukuřicí, petrželkový brambor, dip

147,-Kč

3.

Tagliatelle con polo e zucchini

(kuřecí maso, smetana, cuketa, pórek, česnek, parmezán)

139,-Kč

4.

180g Pomalu pečená vepřová krkovička, červené zelí, variace knedlíků

146,-Kč

5.

160g Smažený kuřecí „Gordon Bleu“ (šunka od kosti, modrý sýr), bramborová kaše

138,-Kč

6.

Pizza Andalu

(raj. základ, mozzarella, kuřecí maso, červená cibule, jalapeňos papričky, parmezán)

142,-Kč

7.

Pizza Trieste bianca

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, uzený sýr, vejce)

139,-Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, baby špenát, paprika, grilovaný hermelín, brusinky, opečená bagetka

156,-Kč