Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: "MEXICO"

1.

Mexická rajčatová polévka s avokádem, zak. smetanou a nachos

  57,-Kč

2.

Quesadilla e spinaci, hranolky, dip     

(pšeničná tortilla plněná krůtím masem, listovým špenátem, cheddarem a  česnekem)

179,-Kč

3.

180g Chilli con carne s jasmínovou rýží a hranolkami

(hovězí mleté ragů, chilli, červené fazole, paprika, kukuřice, rajčata, cibule)     

156,-Kč

4.

Buritto de pollo, hranolky, dip 

(tortilla pl. kuřecím, č. fazole, cheddar, rýže, zel. fazolky, chilli, jalapeňos, paprika, rajčata)

185,-Kč

5.

4ks/7ks Smažené papričky jalapeňos plněné cheddarem s listovým salátkem, cherry rajčaty, zakysanou smetanou a domácím pečivem

114,-/184,-

6.

Pay de Queso (typický mexický tvarohový dort)

  65,-Kč