1. |
Kyjevský boršč se zakysanou smetanou |
57,-Kč |
2. |
200g Bistecca di Tacchino - grilovaný krůtí steak sypaný sezamem, dušenou jarní zeleninou a bramborovým pyré |
189,-Kč |
3. |
200g Bistecca di vitello „Maminha Steak Austrálie“ - grilovaný telecí steak se smetanovými zelenými fazolkami se slaninou a hranolkami crinkle wedges |
215,-Kč |
4. |
200 Bistecca di manzo „Rump Steak Argentina“ - grilovaný hovězí steak s pečenou červenou paprikou, šťouchaným bramborem a demi-glace omáčkou |
249,-Kč |
5. |
200g Bistecca di fianco „Flank Steak Francie CHAROLAIS“ - filírovaný hovězí steak podávaný na sicilských opečených brambůrkách s omáčkou ze zel. pepře |
230,-Kč |
6. |
200g Bistecca di manzo „Rib eye Steak Argentina“ - grilovaný hovězí steak z vysoké roštěné s restovanými žampiony na tymiánu a hranolkami crinkle frites |
265,-Kč |
7. |
220g Tagliata di manzo - biftečky z hovězí svíčkové s rukolovým salátem s cherry rajčaty, balsamicem a domácí česnekovou bagetkou |
320,-Kč |