Teodoro ristorante Hostivař - 31.12.2019 SILVESTROVSKÉ MENU

Předkrm

a)70g Marinovaný hovězí roastbeef s dijonskou omáčkou, rucolovým salátem se cherry rajčátky a opečenou jemně česnekovou bagetkou

b)Tomatová italská polévka minestrone se zeleninou a parmezánem

*hlavní chod

a) 250g Pečené baby kuřátko ½ s bylinkovou nádivkou a parmskou šunkou, glazírovaná zelenina, domácí bramborový gratin zjemněný smetanou

b) 200g Filírovaná vepřová panenka v pistáciové krustě podávaná na krémovém houbovém risottu s parmezánem

*dezert

a)Borůvkové „Tiramisu“ (lehký dezert z mascarpone, borůvek, mandlového likéru amaretto, kávy, piškotů, sypaný kakaem)

b)Crème brûlée (vanilkový dezert s gratinovaným třtinovým cukrem a mátou)

Celková cena menu 690,- Kč