Předkrm
a)70g Marinovaný hovězí roastbeef s dijonskou omáčkou, rucolovým salátem se cherry rajčátky a opečenou jemně česnekovou bagetkou
b)Tomatová italská polévka minestrone se zeleninou a parmezánem
*hlavní chod
a) 250g Pečené baby kuřátko ½ s bylinkovou nádivkou a parmskou šunkou, glazírovaná zelenina, domácí bramborový gratin zjemněný smetanou
b) 200g Filírovaná vepřová panenka v pistáciové krustě podávaná na krémovém houbovém risottu s parmezánem
*dezert
a)Borůvkové „Tiramisu“ (lehký dezert z mascarpone, borůvek, mandlového likéru amaretto, kávy, piškotů, sypaný kakaem)
b)Crème brûlée (vanilkový dezert s gratinovaným třtinovým cukrem a mátou)
Celková cena menu 690,- Kč