Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: „FIT JÍDLA“

1.

Krém z červené řepy s koriandrem a nokem zakysané smetany        

  57,-Kč

2.

200g Grilovaný krůtí steak na listovém špenátu se cherry rajčátky,

batátovo-bramborové pyré

189,-Kč

3.

Zeleninový „Wrap“ s avokádem, rajčaty, vejcem, ledovým salátem, okurkou, limetkovou šťávou a krémovým sýrem

164,-Kč

4.

Cous-cous s grilovanými krevetami a rukolou

(cuketa, sušená rajčata, chilli papričky, cibule, česnek, cherry rajčata, kurkuma)

196,-Kč

5.

180g Grilovaný filet lososa s pečenou zeleninou a celozrnnou focacciou, limetka

275,-Kč

6.

Malý strouhaný mrkvový salátek s jablkem

  59,-Kč