Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: „Thajská kuchyně"

1.

Thajská kuřecí polévka s masem, zeleninou, vejcem a nudlemi

  57,-Kč

2.

220g Filírované kachní prsíčko s jasmínovou rýží, zelným salátkem s mrkví a medovo-sójovou omáčkou s jemným chilli

198,-Kč

3.

Kuřecí nudličky „Tom ka paste“ a jasmínovou rýží                                               

(paprika, cukrový hrášek, pórek, kokosové mléko, smetana, green curry, sójová omáčka)

154,-Kč

4.

Spaghetti „Chow-mein“

(kuřecí maso, sojová omáčka, mrkev, zel. fazolky, houby, pórek, česnek, paprika, chilli, česnek)

168,-Kč

5.

200g Marinovaný hovězí ,,flank“ steak s asijským salátkem, pečený brambor

(koriandr, sojová omáčka, zázvor, česnek, sezamová semínka)

265,-Kč

6.

Asijský salátek

(zelí, mrkev, paprika, brokolice, fazolky, chilli, sojová omáčka, med, zázvor, sezamová semínka)

  69,- Kč