Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: „Sýrové hody"

1.

Silný drůbeží vývar s masem, zeleninou a játrovou rýží

  57,-Kč

2.

160g Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem a ricottou, rokforová omáčka, šťouchaný brambor s pórkem / hranolky

198,-Kč

3.

Smažený sýr gouda s vařeným bramborem / hranolkami, tatarská omáčka

164,-Kč

4.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

175,-Kč

5.

Směs listových salátů, polníčku a čerstvé zeleniny, smažené sýrové nugetky z modrého sýru, jemný česnekový dip, opečená bagetka

169,-Kč

6.

Tvarohový linecký koláč s jablky a rozinkami

  67,- Kč