Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Krémová francouzská cibulačka se sýrem a krutony – malá ½ porce / velká

30/42,-Kč

2.

160g Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem a ricottou, rokforová omáčka, šťouchaný brambor s pórkem / hranolky

157,-Kč

3.

Tagliatelle Diavola

(vepřová panenka, angl. slanina, paprika, chilli, č. cibule, česnek, pomodoro, parmezán)

142,-Kč

4.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

148,-Kč

5.

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

139,-Kč

6.

Pizza Gargano

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, šunka od kosti, pórek)

145,-Kč

7.

Pizza di Mateo

(rajč. základ, mozzarella, salám, červená cibule, niva)

142,-Kč

8.

Caesar salát

(římský a ledový salát, kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

164,-Kč

9.

Tvarohový linecký koláč s jablky a rozinkami

56,-Kč

10*

180g Míchaný hovězí tatarák

(koření, žloutek, česnek, worchester, kečup, cibule, 5ks křupavých topinek)

230,-Kč