Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: „Rybičky a calamári"

1.

Cuketový krém s tymiánem a zjemněný smetanou

  57,-Kč

2.

300g Pečený pstruh v bylinkové krustě, sicilské opečené brambůrky

(cuketa, pomodoro, česnek, červená cibule), salátek, citron

198,-Kč

3.

180g Medailonky candáta s italským krémovým citrónovým risottem a polníčkovým salátkem

235,-Kč

4.

300-350g Grilovaný mořský vlk s restovanou středomořskou zeleninou a bylinkovou domácí opečenou bagetkou, limetka

280,-Kč

5.

Insalata Salmone (směs listových salátů, polníček, rajčata, grilované kousky lososa, bazalkové pesto, limetka, bruschetta)

195,-Kč

6.

Calamari alla griglia 300g (grilované kalamáry, chilli paprička, bílé víno, česnek, rukolový salát s cherry rajčaty, domácí česneková bagetka, limetka)

279,-Kč

7.

Crème brûlée (domácí vanilkový dezert s gratinovaným třtinovým cukrem a mátou)

  74,- Kč