Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Špenátový krém zjemněný smetanou

  54,-Kč

2.

160g Kuřecí roláda s velikonoční nádivkou (šunka, vejce, bylinky), bramborová kaše

157,-Kč

3.

Čočka na kyselo s uzeným masem, vejcem, kyselou okurkou a opečenou cibulkou

149,-Kč

4.

Pizza Pasqua (rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, zelený chřest, česnek, vejce)

165,-Kč

5.

JÍDLO PRO DĚTI:

100g Smažené kuřecí mini-řízečky s vařeným bramborem, limetka

  98,-Kč

6.

200g Grilovaný krůtí steak podávaný s máslovou baby karotkou, špenátový štouchaný brambor zjemněný smetanou

215,-Kč

7.

450g Marinovaná kuřecí křidýlka, (okurka, mrkev, paprika), hranolky / bagetky, dip

179,-Kč