Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kapustový krém s opraženou šunkou

  57,-Kč

2.

200g Grilovaná jehla (kuřecí maso, paprika, č. cibule, slanina), hranolky, americký dresink, zeleninový salátek

189,-Kč

3.

Tagliatelle al Mare

(mořské plody, krevety, česnek, chilli, drcená rajčata, červená cibule, řapíkatý celer, rucola)

165,-Kč

4.

160g Hovězí svíčková omáčka s houskovým knedlíkem, brusinkový terč

174,-Kč

5.

150g Smažený kuřecí řízek v sezamové strouhance, vařené pažitkové brambory, tatarská omáčka, citron

159,- Kč

6.

Směs trhaných salátů s pečenou červenou řepou, vlašskými ořechy, žlutou paprikou, gratinovaným hermelínem a medovou zálivkou, opeč. bruschetta

178,-Kč