Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  57,-Kč

2.

160g Caesar burger, steakové hranolky, mayo

(grilované kuřecí maso, opečená slanina, ledový salát, caesar dresink, parmezán)

189,-Kč

3.

Tagliatelle Vezzano

(vepřová panenka, hříbky, žampiony, smetana, česnek, parmezán)

165,-Kč

4.

Zapečené šunkofleky, červená řepa

149,-Kč

5.

Pečená kuřecí roláda s jarní nádivkou, bramborová kaše, listový salátek

162,- Kč

6.

200g Grilovaný telecí steak „Maminha“ s glazovanou zeleninou (hráškové lusky, baby karotka, paprika), opečené česnekovo-bylinkové bagetky

230,-Kč

7.

Kokosová panna cotta s borůvkovým pyré

74,-Kč