Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a játrovým kapáním

  57,-Kč

2.

180g Vepřový „Hot Dog“, steakové hranolky, zelný salátek, dip

(trhané pomalu pečené vepřové maso, jemně sekané zelí, pikantní marináda)

189,-Kč

3.

Tagliatelle di Vitello

(telecí maso, cuketa, česnek, sušená rajčata, olivový olej, čerstvá šalvěj, parmezán)

165,-Kč

4.

180g Smažený řízek z krkovičky s vařeným bramborem, kys. okurkou, tatarka

149,-Kč

5.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, opečená bagetka

176,- Kč

6.

Lasagne Bolognese (mleté hovězí ragú, č. víno, mozzarella, bešamel, parmezán)

154,-Kč

7.

500g Pomalu pečená hovězí žebra, beraní rohy, červená cibulka, lehký salátek, opečená česneková bagetka, křenový dip

230,-Kč

8.

Jablečný závin s rozinkami, vlašskými ořechy a šlehačkou

72,-Kč