Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Thajská kuřecí polévka s masem, zeleninou a rýžovými nudlemi

  57,-Kč

2.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka od kosti, modrý sýr), vařený brambor s pažitkou / hranolky, tatarská omáčka

164,-Kč

3.

Spaghetti Amatriciana con pollo

(kuřecí maso, pomodoro, česnek, slanina, č. cibule, paprika, chilli, olivy, parmezán)

162,-Kč

4.

180g Domácí babiččina sekaná s bramborovou kaší, kyselá okurka

149,-Kč

5.

Insalata Roasbeef

(směs salátů, rucola, hovězí „Roasbeef“, paprika, hořčičný dresink, cherry, bruscheta) 

184,-Kč

6.

300g Gril. vepřový „Texas steak“ na rozmarýnu a česneku, opečený brambor s červenou cibulkou, dip, kukuřice klas

230,-Kč

7.

Čokoládový brownies dort s ostružinovou omáčkou a šlehačkou

72,-Kč