Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Špenátový krém

  42,-Kč

2.

180g Mix gril (kuřecí, vepřové, klobása), selské zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, jemný česnekový dip

157,-Kč

3.

Penne al Tonno

(tuňák, č. cibule, pórek, olivy, česnek, smetana, ricota, mascarpone, parmezán)

145,-Kč

4.

Hovězí „Stroganoff“ se žampiony, dušená rýže / hranolky

146,-Kč

5.

160g Moravský vrabec, bílé zelí, variace knedlíků

142,-Kč

6.

Pizza Andalu

(raj. základ, mozzarella, kuřecí maso, červená cibule, jalapeňos papričky, parmezán)

149,-Kč

7.

Insalata Roasbeef

(směs salátů, rucola, hovězí „Roasbeef“, paprika, hořčičný dresink, cherry, bruscheta) 

164,-Kč

8.

Italské tiramisu

  65,-Kč

9*

750g Grilované vepřové koleno s rozpečenou česnekovou bagetkou, beraní rohy, strouhaný křen, hořčice, listový salátek

230,-Kč