Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Zeleninový vývar s krájenou zeleninou, hráškem a celestýnskými nudlemi

  57,-Kč

2.

200g Mleté hovězí biftečky plněné balkánským sýrem, čerstvý zeleninový salát, jemný dip, hranolky / vařený brambor

184,-Kč

3.

Risotto Rosmarino

(italská krémová rýže carnaroli, bílé víno, vep. panenka, rozmarýn, cuketa, česnek, parmezán)

162,-Kč

5.

350g Pečená kuřecí křidýlka „sweet and chilli“ s dipovou zeleninou, dip,

domácí bagetka / hranolky

165,-Kč

6.

Směs salátů s rucolou, granátovým jablkem, bulgurem, řapíkatým celerem, grilovaným kozím sýrem a opečenou bagetkou

179,-Kč

7.

200g Gril. hovězí „Flank steak“ s italským lehkým bramborovým salátem (brambory, sušená rajčata, baby špenát, olivy, čevená cibule, vinný ocet, oliv. olej)

230,-Kč