Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hráškový krém

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak s restovanými žampiony na tymiánu a česneku, opečený brambor se slupkou, dip

184,-Kč

3.

200g Pečená treska na bylinkách a špenátovém lůžku, bramborová kaše

162,-Kč

4.

180g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, houskový knedlík / těstovina

159,-Kč

5.

Cous-cous all Gamberetti

(gril. krevety na chilli, víně a česneku, kurkuma, cuketa, cherry rajčátka, bazalka, cous-cous)

198,-Kč

6.

Insalata Palamita

(variace salátů, tuňák, vejce, kukuřice, zelené fazolky, červená cibule, brambory, bagetka)

172,-Kč

7.

Pizza Don Corleone

(smet. základ, mozzarella, prosciutto crudo, sušená rajčata,  černé olivy)

185,-Kč