Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Špenátový krém

  57,-Kč

2.

160g Zapečené kuřecí prsíčko alá „Caprese“ (rajče, mozzarella, bazalka),

mačkaný brambor/ hranolky, bazalkový dip

184,-Kč

3.

Risotto al mare

(mořské plody, bílé víno, cherry rajčat, česnek, cuketa, chilli, řapíkatý celer, máslo, rucola)

169,-Kč

4.

180g Smažený holandský řízek, bramborová kaše, stříbrné cibulky

158,-Kč

5.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, polníček , rajčata, paprika,  hovězí roastbeef, hořčičný dresink, vejce, bagetka)

176,-Kč

6.

370g Gril. vepřový „Texas“ steak na rozmarýnu a česneku, opečený brambor s dipem ze zakysané smetany, kukuřice klas

275,-Kč