Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Uzená polévka s masem, zeleninou a kroupami

  42,-Kč

2.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka od kosti, modrý sýr), hranolky /

vařený brambor s pažitkou, tatarská omáčka

157,-Kč

3.

Tagliatelle Salmone e broccoli

(losos, brokolice, smetana, parmezán, česnek, rucola)

145,-Kč

4.

Musaka al forno

(hovězí mleté ragů, brambory, drcená rajčata, lilek, č. víno, česnek, bešamel, parmezán)

146,-Kč

5.

160g Vepřové výpečky na česneku, špenát, bramborový knedlík

142,-Kč

6.

Pizza Salami e funghi

(rajč. základ, mozzarella, salám, žampiony)

149,-Kč

7.

Směs trhaných salátů, rucola, rajčata, olivy, bazalkové pesto, grilované krůtí maso, domácí bagetka

164,-Kč

8.

Soufflé al cioccolato (domácí čokoládové soufflé podávané se šlehačkou)

  65,-Kč

9*

200g Grilovaný hovězí flank steak „Francie“ s grilovanou zeleninou, šťouchaný brambor, demi-glace omáčka

230,-Kč