Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky

  57,-Kč

2.

160g Kuřecí prsíčko plněné sušenými rajčaty a mozzarellou podávané na parmezánovém italském risottu, polníčkový salátek s cherry rajčátky

194,-Kč

3.

Tagliatelle al Mare

(mořské plody, krevety, česnek, chilli, olivy, řapíkatý celer, pomodoro, rajčata, rucola)

172,-Kč

4.

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

165,-Kč

5.

Insalata Verona

(směs trhaných salátů, čerstvá rajčata, kukuřice, fil. kuřecí prsíčko, jogurt. dresink, bagetka)

178,-Kč

6.

Jablečno-hruškový štrúdl se skořicí a ořechy, vanilkový pudink

  72,-Kč

7.

200g „Beef and chicken“ s francouzským zeleninovým ratatouille, opeč. brambůrky grenaille s parmezánem, dip

265,-Kč