1. |
Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky |
57,-Kč |
2. |
160g Kuřecí prsíčko plněné sušenými rajčaty a mozzarellou podávané na parmezánovém italském risottu, polníčkový salátek s cherry rajčátky |
194,-Kč |
3. |
Tagliatelle al Mare (mořské plody, krevety, česnek, chilli, olivy, řapíkatý celer, pomodoro, rajčata, rucola) |
172,-Kč |
4. |
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka |
165,-Kč |
5. |
Insalata Verona (směs trhaných salátů, čerstvá rajčata, kukuřice, fil. kuřecí prsíčko, jogurt. dresink, bagetka) |
178,-Kč |
6. |
Jablečno-hruškový štrúdl se skořicí a ořechy, vanilkový pudink |
72,-Kč |
7. |
200g „Beef and chicken“ s francouzským zeleninovým ratatouille, opeč. brambůrky grenaille s parmezánem, dip |
265,-Kč |