Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Fazolová polévka s klobásou

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se sázeným vejcem a slaninou, vídeňskou cibulkou, mačkaný brambor s pórkem

184,-Kč

3.

Pikantní vepřový kotlík v domácím bramboráku / dušená rýže

(vepřové nudličky, uzené, klobása, paprika, cibule, pórek, česnek, chilli)

152,-Kč

4.

160g Pečená kuřecí roláda (šunka, vejce, hrášek) s bramborovou kaší

159,-Kč

5.

Mexické chilli con carne s jasmínovou rýží / hranolky

156,-Kč

6.

Pizza Luciana

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, curry, niva, žampiony, pórek)

149,-Kč

7.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, hruška, vlašské ořechy, opečený kozí sýr, bylinková bagetka

178,-Kč

8.

3ks Domácí lívance s borůvkovou směsí, vanilkovým krémem, sypané cukrem

109,-Kč

9.

200g Pečená treska na bylinkách a špenátovém lůžku, bramborová kaše

172,-Kč

Dále nabízíme po celý den všechna jídla z ala-cárte menu s sebou

(pizzy, steaky, polévky, těstoviny, gnocchi, dezerty, saláty, aj.)