Teodoro ristorante Hostivař - Čtvrtek 5.11.2020

1.

Drůžeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  42,-Kč

2.

Kuřecí „Wrap“ se zeleninou, ledovým salátem, sýrem, dipem a hranolkami

157,-Kč

3.

Penne Valore

(krůtí maso, brokolice, smetana, česnek, parmezán)

145,-Kč

4.

180g Pečený vepřový karbanátek, vařený brambor, hořčice s cibulkou

146,-Kč

5.

160g Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík, čerstvá cibulka

152,-Kč

6.

Moravské halušky s uzeným masem a bílým zelím, restovaná cibulka

148,-Kč

7.

Pizza Tonno e cipola

(rajč. základ, mozzarella, tuňák, cibule, černé olivy)

149,-Kč

8.

150g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (niva, šunka), bramborová kaše

145,-Kč

9.

JÍDLO PRO DĚTI:

100g Kuřecí prsíčko s baby karotkou, bramborová kaše

109,- Kč

10.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, hruška, vlašské ořechy,

opečený kozí sýr, bylinková bagetka

164,-Kč

11.

Malý strouhaný okurkový salátek s rajčaty ve sladkokyselém nálevu

 65,- Kč

12.

200g Gril. vepřová panenka v pistáciové krustě, restovaná cherry rajčátka s česnekem a bazalkou, šťouchaný brambor se slaninou

230,-Kč