Teodoro ristorante Hostivař - Úterý 4.7.2017

1.

Bílá polévka ze zelenými fazolkami a zastřeným vejcem

35,-Kč

2.

160g Gratinovaný kuřecí steak šunkou a hermelínem, hranolky, jemný dip ze zakysané smetany

134,-Kč

3.

Čerstvé tagliatelle di Maiale (vepřová panenka, chilli, kukuřice, mrkev, oliv.olej, parmezán)

127,-Kč

4.

180G Kapustové karbanátky s uzeným masem a bramborovou kaší, kyselá okurka

115,-Kč

5.

Pizza ala Gurman(smet.základ, mozzarella, kuřecí maso, pórek, niva, žampiony)

124,-Kč

6.

Insalata Nicoise (variace salátů, tuňák, rajče, zelené fazolky, olivy, brambora, vejce, oliv.olej)

136,-Kč

7.

Domácí čokoládová panna cotta s vanilkovým krémem

45,-Kč