Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kulajda s vejcem a houbami

  57,-Kč

2.

160g Gril. kuřecí steak na bylinkách se zeleninovým cous-cousem a jemnou smetanovou omáčkou

184,-Kč

3.

Tagliatelle Pollo e secchi

(kuřecí maso, pesto ze sušených rajčat, olivový olej, černé olivy, parmezán, rucola)

165,-Kč

4.

160g Smažený medvědí řízek, mačkaný brambor s pórkem, stříbrné cibulky

(vepřová kapsa plněná slaninou, mozzarellou a pórkem)

162,-Kč

5.

180g Pečená vepřová plec po provensálsku se šťouchaným bramborem se slaninou, pečená cibule

158,-Kč

6.

Kuřecí kung-pao nudličky s jasmínovou rýží / hranolkami

154,-Kč

7.

160g Kuřecí kostky na paprice s těstovinou / houskový knedlík

149,-Kč

8.

Variace salátů a zeleniny s filírovaným kuřecím masem a sázeným vejcem, francouzský dresink, domácí opečená bagetka

172,-Kč

9.

Pizza Cotto e Carciofi

(smet. základ, mozzarella, italská šunka castello, artyčoky, pórek)

162,-Kč

10.

Ostružonový cheesecake

  69,-Kč