Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem a zázvorem

  57,-Kč

2.

200g Grilované krůtí medailony se smetanovými fazolkami a šťouchaným bramborem s pórkem

184,-Kč

3.

Tagliatelle Primavera e pollo

(kuřecí, čerstvá rajčata, bazalkové pesto, olivový olej, česnek, olivy, mozzarella)

165,-Kč

4.

Srbské kuřecí rizoto sypané sýrem, červená řepa

149,-Kč

5.

200g Smažený holandský řízek, bramborá kaše, kyselá okurka

158,-Kč

6.

180g Dušená hovězí líčka na čer. víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

172,-Kč

7.

Domácí šišky s mákem, cukrem a máslem                  (dezert / hlavní chod)

65,-/109,-

8.

550g Grilovaná vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým salátkem,

beraními rohy a domácí česnekovou bagetkou, dip

 230,-Kč