Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu 13.12.2020

1.

Hráškový krém s mátou

  57,-Kč

2.

180g Grilované kachní prsíčko se švestkovou omáčkou, šťouchaný brambor, salátek z kedlubnového zelí s mrkví

194,-Kč

3.

Penne Parmigiano

(kuřecí maso, smetana, pomodoro, rajčata, česnek, parmezán, rucola)

165,-Kč

4.

Královský hermelín naložený v bylinkovém oleji s feferonkou, česnekem a zeleninou ,, hranolky / vařený brambor, tatarská omáčka

156,-Kč

5.

Pečené kuřecí stehno alá kachna, červené zelí, variace knedlíků

159,-Kč

6.

180g Smažený vepřový řízek z krkovičky, vařený brambor, tatarka, kys. okurka

162,-Kč

7.

Šopský salát - malý / velký

(ledový salát, okurka, paprika, rajčata, červená cibulka, olivový olej, balkánský sýr)

75,-/147,-

8.

200g Grilovaný telecí steak „Maminha“ s glazovanou zeleninou a šťouchaným bramborem se slaninou

215,-Kč

9.

200g Burger s trhaným vepřovým masem, opečená slanina, rucola, kyselá okurka, červená cibulka, domácí bulka, dip s pečeného česneku, hranolky

 230,-Kč