Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Rajská polévka s italskou těstovinou orzo

  57,-Kč

2.

160g Smažené krůtí medailonky v jemně pinantním sýrovém těstíčku, bramborová kaše, domácí salát „coleslaw“

168,-Kč

3.

Spaghetti con Scampi

(krevety, česnek, chilli papričky, oliv. olej, cuketa, parmezán, rucola)

174,-Kč

4.

160g Hovězí svíčková omáčka na smetaně, brusinky, houskové knedlíky

162,-Kč

5.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, citron, tatarka

156,-Kč

6.

Insalata Nicoise

(směs salátů, tuňák, vejce, zelené fazolky, černé olivy, brambora, kukuřice, olivový olej, červená cibulka, bagetka)

173,- Kč

7.

Italské tiramisu

 65,- Kč

8.

600g Marinovaná vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým salátkem,

beraními rohy a domácí česnekovou bagetkou, dresink

230,-Kč