Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Fazolová bílá polévka s opečenou šunkou

  42,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak plněný suš. rajčetem a mozzarellou, bazalkovo-bramborové pyré, polníčkový salátek

157,-Kč

3.

Risotto Rosmarino

(vepřová panenka, cuketa, česnek, rozmarýn, máslo, bílé víno, parmezán)

146,-Kč

4.

180g Domácí babiččina sekaná, bramborová kaše, kyselá okurka

149,-Kč

5.

Kuřecí katův šleh s dušenou rýží / hranolky

148,-Kč

6.

160g Vepřové kostky na houbách s dušenou rýží / houskový knedlík

152,-Kč

7.

Pizza Modena

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín, černé olivy)

154,-Kč

8.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, okurkový salátek ve sladkokyselém nálevu

149,-Kč

9.

Insalata Nicoise

(směs salátů, tuňák, vejce, zelené fazolky, černé olivy, brambora, kukuřice, olivový olej, červená cibulka, bagetka)

167,-Kč

10.

Strouhaný okurkový salátek ve sladkokyselém nálevu

 65,- Kč

11.

600g Marinovaná vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým salátkem,

beraní rohy, domácí česneková bagetka, dresink

230,-Kč