Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

  57,-Kč

2.

160g Kuřecí prsíčko po provensálsku s opečeným bramborem a červenou cibulkou, česnekový dip, rajčatový salátek

174,-Kč

3.

Penne Brescia

(kuřecí maso, listový špenát, uzené maso, česnek, smetana, parmezán)

165,-Kč

4.

Smažený sýr gouda s vařeným bramborem / hranolkami, tatarská omáčka

156,-Kč

5.

Jemný zeleninový cous-cous s kuřecím masem, cherry rajčátky a rucolou

158,-Kč

6.

180g Pomalu pečená vepřová krkovička, červené zelí, variace knedlíků

159,-Kč

7.

Pizza Affumicata di cotto

(smet. základ, mozzarella, italská šunka, uzený sýr, kukuřice)

162,-Kč

8.

Směs trhaných salátů s grilovaným kozím sýrem, granátovým jablkem, rucolou, polníčkem, hruškou a bylinkovou bagetkou

176,- Kč

9.

600g Marinovaná vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým salátkem,

beraní rohy, domácí česneková bagetka, dresink

230,-Kč

10.

Čokoládový cheesecake

  69,-Kč