Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hráškový krém

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak s cognackovo-pepřovou omáčkou, šťouchaný brambor s pórkem / hranolky, rajčatový salátek s červenou cibulkou

174,-Kč

3.

Tagliatelle Amatriciana di manzo

(hovězí maso, slanina, pomodoro, paprika, olivy, chilli, č. cibule, česnek, parmezán)

165,-Kč

4.

180g Marinovaná treska v bylinkách na špenátovém lůžku s česnekem, bramborová kaše, citrón

156,-Kč

5.

160g Segedínský guláš speciál, houskové knedlíky

158,-Kč

6.

Pizza Salmone

(smet. základ, mozzarella, čerstvý losos, zelené olivy, rajčata, rucola)

162,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

159,- Kč

8.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, rucola, hovězí „Roasbeef“, paprika, hořčičný dres., rajčata, křen, bruscheta) 

184,-Kč