Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dršťková polévka

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný losos na glazované zelenině, bramborové pyré, limetka

(paprika, mrkev, pórek, červená cibule, česnek, brokolice)

174,-Kč

3.

Gnocchi e Prosciutto crudo

(parmská šunka, zelené fazolky, olivy, gorgonzola, smetana, parmezán, rucola)

165,-Kč

4.

450g Grilovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

156,-Kč

5.

160g Hovězí guláš s čerstvou cibulkou, houskový knedlík / bramborový kn.

158,-Kč

6.

Pizza Salami con jalapeňos

(rajč. základ, mozzarella, salám, niva, jalapeňos paprička)

162,-Kč

7.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, pažitkové brambory / hranolky, tatarská omáčka

159,- Kč

8.

Směs trhaných salátů a čerstvé zeleniny s filírovaným krůtím prsíčkem,  francouzský dresink, opečená domácí bagetka

172,-Kč