Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Zelňačka s klobásou a bramborem

  57,-Kč

2.

200g Grilovaná kuřecí jatýrka, opečená slanina, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

174,-Kč

3.

Tagliatelle Pollo e secchi

(kuřecí maso, pesto ze sušených rajčat, oliv. olej, olivy, parmezán, rucola)

165,-Kč

4.

,,ITALSKÉ CRESPELLE,, palačinky, plněné kuřecím masem, listovým špenátem a kukuřicí v krémové smetaně, zapečené sýrem mozzarella

148,-Kč

5.

160g Hovězí plátky na divoko s dušenou rýží / houskový knedlík

159,-Kč

5.

180g 2ks Smažené holandské řízečky s bramborovou kaší, stříbrné cibulky

156,-Kč

6.

Pizza el Rancho

(rajč. základ, mozzarella, salám, klobása, cheddar, jalapeňos paprička, č. cibule)

164,-Kč

7.

Domácí žemlovka s tvarohem, jablky, skořicí a sypané cukrem   

(dezert / hlavních chod)

 65/119,-

8.

160g Chicken Burger, steakové hranolky, mayo

(kuřecí steak, slanina, cheddar, čerstvá cibulka, rajčata, ledový salát, dresink)

230,-Kč