Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Řecká polévka Avgolemono (kuřecí vývar s citronem a vejcem)

  42,-Kč

2.

160g Gril. krůtí steak se sázeným vejcem a slaninou, vídeňskou cibulkou, mačkaný brambor s pórkem

157,-Kč

3.

Spaghetti funghi con pollo

(kuřecí maso, hříbky, žampiony, niva, česnek, smetana, parmezán)

146,-Kč

4.

200g Pečené „Čevabčiči“, vařený brambor, hořčice s cibulkou

149,-Kč

5.

180g Moravský vepřový vrabec, bílé zelí, variace knedlíků

148,-Kč

6.

Pizza Giardino

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, paprika, červená cibule)

152,-Kč

7.

Pizza Foggia

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, vejce, kukuřice)

154,-Kč

8.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

149,-Kč

9.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a kuřecím masem, opečená bruschetta

167,-Kč

10.

Ovocné jahodové knedlíky s vanilkovým krémem, jahodové pyré

(dezert / hlavní chod)

 65/129,-

11.

200g Míchaný hovězí tatarák

(koření, chilli, žloutek, česnek, cibule, worchester, kečup, 5ks topinek)

230,-Kč