Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hrachová polévka s chlebovými krutony

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak z karé na máslové baby karotce, šťouchaný brambor se slaninou, jemný dip

174,-Kč

3.

Tagliatelle con Scampi

(gril. krevety, česnek, chilli papričky, oliv. olej, cuketa, parmezán, rucola)

165,-Kč

4.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

159,-Kč

5.

160g Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík / vařený brambor s vařeným vejcem

158,-Kč

6.

Směs trhaných salátů a zeleniny s polníčkem, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, bagetka

167,-Kč

7.

Pizza Maestro Bean

(rajč. základ, mozzarella, vepřová panenka, klobása, slanina, červené fazole, chilli papričky)

162,-Kč

8.

180g Panini come quesadillas, patatine fritte

(pšeničná tortilla, kuřecí m., jalapeňos papričky, č. cibule, paprika, cheddar, dip, hranolky)

230,-Kč

9.

Italské Tiramisu