Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Cuketový krém s tymiánem

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak po řecku zapečený balkánským sýrem, julienne salátek, opeč. brambor, česnekový dip s čerstvým koprem

174,-Kč

3.

Tagliatelle Parmigiano

(kuřecí maso, smetana, pomodoro, rajčata, česnek, parmezán, rucola)

165,-Kč

4.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, hranolky / vařený brambor, tatarská omáčka

158,-Kč

5.

Chilli con carne s jamínovou rýží / hranolkami

(hovězí mleté maso, chilli, červené fazole, kukuřice, cibule, drcená rajčata, paprika)

162,-Kč

6.

350g Pečené kachní stehýnko, červené zelí, vídeňský knedlík

189,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

8.

Insalata Senape

(směs salátů, polníček, vejce, rajčata, marinovaná vep. panenka, hořčičný dresink, bag.)

178,-Kč

9.

200g Royal di manzo Burger, steakové hranolky, mayo

(hovězí mleté maso, slanina, cheddar, rucola, rajčata, kyselá okurka, mayo, domácí bulka)

230,-Kč