Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Celerový krém s opraženou slaninou

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí gyros s čerstvou zeleninou, domácím pita chlebem, hranolky a tzatziki

184,-Kč

3.

Gnocchi Quattro formaggi e maiale

(bramborové noky s vepřovou panenkou a omáčkou ze 4 druhů sýrů)

165,-Kč

4.

150g Kuřecí závitek (šunka, sýr), bramborová kaše, domácí salát coleslaw

158,-Kč

5.

Hrachová kaše s uzeným masem, sázeným vejcem, kyselou okurkou a opečenou cibulkou

154,-Kč

6.

Pizza Roma

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, tuňák, kukuřice, černé olivy)

162,-Kč

7.

Šopský salát - malý / velký

(ledový salát, okurka, paprika, rajčata, červená cibulka, olivový olej, balkánský sýr)

72,-/158,-

8.

Čokoládový sachr dort

 65,- Kč

9.

250g Gamberetti alla marina

(grilované krevety, řapíkatý celer, česnek, feferonka, pomodoro, bílé víno, česneková bagetka, rucolový salátek)

230,-Kč