Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem zeleninou a nudlemi

  57,-Kč

2.

200g Mleté hovězí biftečky s balkánským sýrem, zeleninový salátek, vařený brambor / steakové hranolky, česnekový dip

184,-Kč

3.

Španělská Paella

(rýže, mořské plody, kuřecí, česnek, zel. fazolky, kukuřice, mrkev, kurkuma, rucola, citrón)

165,-Kč

4.

Fish and chips (smažená treska v těstíčku se steak. hranolkami a citrónovým dresinkem)

162,-Kč

5.

Smažené žampiony s vařeným bramborem a pažitkou, tatarská omáčka

149,-Kč

6.

160g  Hovězí guláš s čerstvou červenou cibulkou, domácí bramboráčky

158,-Kč

7.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, polníček , rajčata, paprika, hovězí roastbeef, hořčičný dresink, vejce, bagetka)

189,-Kč

8.

Italské tiramisu

65,-Kč