Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Pórková polévka s vejcem

  42,-Kč

2.

180g Grilovaná jehla (kuřecí maso, cuketa, č. cibule, slanina), steakové hranolky / vařený brambor, americký dresink, zeleninový salátek

157,-Kč

3.

Penne Varezze

(vepřová panenka, anglická slanina, olivy, smetana, česnek, parmezán)

146,-Kč

4.

,,ITALSKÉ CRESPELLE,, palačinky, plněné kuřecím masem, listovým špenátem a kukuřicí v krémové smetaně, zapečené sýrem mozzarella

149,-Kč

5.

200g Opečená jitrnice, kysané zelí, bramborá lepenice

(mačkaný brambor s bílým zelím)

148,-Kč

6.

Chilli con carne s jamínovou rýží / hranolkami

(hovězí mleté maso, chilli, červené fazole, kukuřice, cibule, drcená rajčata, paprika)

156,-Kč

7.

Pizza Briosa

(rajč. základ, mozzarella, salám, niva)

152,-Kč

8.

Pizza Bordolino

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, anglická slanina, žampiony)

154,-Kč

9.

160g Smažený kuřecí „Gorden bleu“ (šunka, niva), bramborová kaše, salátek

149,-Kč

10.

Směs listových salátů a čerstvé zeleniny, smažené cibulové kroužky v těstíčku, dip, opečená domácí bagetka

167,-Kč

11.

Malinový cheesecake

 65,- Kč

12.

150g Míchaný hovězí tatarák

(koření, chilli, žloutek, česnek, cibule, worchester, kečup, 5ks topinek)

189,-Kč