Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, jarní zeleninou a fritátovými nudlemi

  57,-Kč

2.

180g Grilovaná kuřecí jatýrka s opečenou slaninou, hranolky / vařený brambor, tatarská omáčka

174,-Kč

3.

Toskánské krémové risotto s vepřovou panenkou, špenátem, žampiony, česnekem a parmezánem

162,-Kč

4.

160g Hovězí kostky na houbách s dušenou rýží / houskový knedlík

156,-Kč

5.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), bramborová kaše, salátek

149,-Kč

6.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, koprovým dresinkem a česnekovou focacciou

176,-Kč

7.

400g Pečená krůtí palička na bylinkách s lehkým bramborovým salátem

(brambory, mrkev, hrášek, kyselá okurka, hořčice, jogurtový mayo)

nebo s mačkaným bramborem a listovým salátkem

215,-Kč

8.

Italské tiramisu

  69,-Kč