Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dršťková polévka

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak zapečený pašeráckou směsí, americký brambor

174,-Kč

3.

Penne prosciutto con pollo

(kuřecí maso, parmská šunka, paprika, smetana, česnek, parmezán)

162,-Kč

4.

200g Smažený karbanátek s nivou, šťouchaný brambor, kyselá okurka

156,-Kč

5.

180g Opečená vinná klobása s bramborovou kaší, kyselá okurka

149,-Kč

6.

160g Hovězí svíčková omáčka s houskovým knedlíkem, brusinkový terčík

164,-Kč

7.

Insalata Toscana

(směs trhaných salátů, sušená rajčata, mozzarella, ang. slanina, kuřecí maso, bagetka)

176,-Kč

8.

200g Grilovaný hovězí „Rump steak“ na zelených fazolkách se slaninou a červenou cibulkou, mačkaný brambor, ostružinová omáčka

230,-Kč

9.

Čokoládový cheesecake

  75,-Kč